Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nieuwe Star Wars-serie heet The Mandalorian

  •  
05-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Mandalorian
De live action Star Wars-serie van Jon Favreau heeft een titel en ook de regisseurs zijn bekend gemaakt.
Producent Jon Favreau (Iron Man 1 & 2, The Jungle Book) onthulde dat de nieuwe serie The Mandalorian gaat heten. Het verhaal speelt zich af na de val van het Keizerrijk, maar nog voor de opkomst van The First Order. The Mandalorian volgt een met Boba en Jango Fett vergelijkbare krijger (te zien op de eerste foto), die ver buiten de beschaafde wereld van de Nieuwe Republiek opereert als een eenzame 'gunfighter'. Favreau zal de serie ook zelf schrijven, maar is (nog) niet aangekondigd als regisseur. De afleveringen zullen straks in ieder geval geregisseerd worden door Dave Filoni (Clone Wars), Deborah Chow ( Jessica Jones ), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (dochter van Solo -regisseur Ron Howard) en Taika Waititi ( Thor: Ragnarok ). Het eerste seizoen krijgt tien afleveringen en naar verluidt zal een aflevering gemiddeld zo'n tien miljoen dollar gaan kosten.
The Mandalorian verschijnt in 2019 op de nog naamloze VOD-dienst van Disney. Naast Star Wars werkt Disney voor hun VOD-dienst ook nog aan Marvel-series.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!