Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Star Trek Discovery start productie

  •  
02-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1765273301
De productie van Star Trek: Discovery is officieel begonnen. De makers laten alvast wat van de sets zien in een eerste filmpje.
De aanloop naar de eerste Star Trek -serie in ruim tien jaar was redelijk hobbelig. De première van de serie werd tot twee keer toe uitgesteld en showrunner en bedenker Bryan Fuller (eerder werkzaam aan Star Trek Voyager ) besloot het project al vroegtijdig te verlaten. Nu hebben we echter confirmatie dat de opnamen dan eindelijk officieel van start zijn gegaan. Het teasertje toont alvast wat van de sets, de uniformen en het design van het nieuwe schip de Discovery. Er wordt geëindigd met een shot van de Captain's Chair. Rollen in Star Trek Discovery zijn er voor onder andere Sonequa Martin-Green , Michelle Yeoh en Doug Jones. Martin-Green zal gestalte geven aan het hoofdpersonage, dat deze keer (nog) niet de kapitein van het desbetreffende schip is. Daarnaast werd James Frain ( The Tudors ) onlangs gecast als de vader van Spock.
Star Trek Discovery heeft nog geen premièredatum, maar zal in Amerika exclusief te zien zijn op CBS’ eigen VOD-service All Access. In Nederland komt de serie naar Netflix, waar  alle voorgaande Star Trek-series al te bekijken zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!