Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Star Trek: Discovery cast Anson Mount als Pike

  •  
10-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
Anson Mount Hell on Wheels
De acteur uit Hell on Wheels speelde onlangs nog een hoofdrol in het matig bekeken The Inhumans.
Met de introductie van Anson Mount als Christopher Pike lijkt het erop dat we in het tweede seizoen van Star Trek: Discovery de Enterprise gaan tegenkomen. Pike was de kapitein van de Enterprise, voordat Kirk het bevel van hem overnam. Het personage was eerder te zien in de Star Trek-serie uit de jaren zestig en in de twee films van J.J. Abrams. Zijn naam viel ook al in de recente seizoensfinale van Star Trek: Discovery. De casting van Mount in het tweede seizoen lijkt slecht nieuws voor de toekomst van The Inhumans. De matig bekeken Marvel-serie werd nooit officieel stopgezet, maar met de nieuwe rol van Mount lijkt het einde nog dichterbij te komen. Mount speelde eerder ook de hoofdrol in de vijf seizoenen tellende westernserie Hell on Wheels van AMC.
Star Trek: Discovery verschijnt in Amerika op CBS All Access en is in Nederland te volgen via Netflix. Het tweede seizoen zal later deze maand in productie gaan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!