Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sorry For Your Loss heeft trailer

  •  
29-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sorry for Your Loss
De tragikomische serie met Elizabeth Olsen serie wordt 18 september gelanceerd op Facebook Watch.
Facebook Watch is een videoplatform van Facebook, dat deze week ook bij ons in Nederland wordt gelanceerd. Het platform is bedoeld als concurrent voor YouTube, maar wordt ook gebruikt om gescripte series beschikbaar te stellen. De grote smaakmaker onder de gescripte series van Facebook Watch is Sorry For Your Loss, een dramaserie met Elizabeth Olsen. De actrice is bekend van haar rol als Scarlet Witch in de Marvel-films en speelde tevens in films als Martha Marcy May Marlene (haar grote doorbraak) en Ingrid Goes West. Sorry For Your Loss is een serie over rouwverwerking, waarin Olsen gestalte geeft aan Leigh Gibbs, een jonge weduwe die haar leven weer op de rails probeert te krijgen. Bijrollen zijn er voor Janet McTeer (vanaf vrijdag te zien in het tweede seizoen van Ozark ) en Kelly Marie Tran (Rose in Star Wars: The Last Jedi ).
Facebook Watch wordt vandaag wereldwijd beschikbaar. Wel kan het nog enkele dagen duren voordat het voor alle Nederlandse Facebook-gebruikers zichtbaar is.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!