Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sleepy Hollow S04 nu te zien op Netflix

  •  
01-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
110 keer bekeken
  •  
Sleepy Hollow S04
Het laatste seizoen van de moderne update van het klassieke verhaal van Washington Irving staat nu op Netflix.
Sleepy Hollow speelt zich af in het heden en laat zien hoe Ichabod Crane (Tom Mison) en een agente (Nicole Beharie) het opnemen tegen de hoofdloze ruiter. De serie werd bedacht door Alex Kurtzman en Roberto Orci, die eerder verantwoordelijk waren voor Fringe en de recente Star Trek -films. Kurzman werkt momenteel ook aan het mede door hem bedachte Star Trek: Discovery. Het eerste seizoen van Sleepy Hollow bleek een onverwachte hit voor zender Fox, maar tijdens het tweede seizoen begon de serie alsnog kijkers kwijt te raken. Geholpen door de populariteit in het buitenland, kwam er echter toch nog een derde – en later zelfs nog een vierde – seizoen. Voor de vierde reeks werd de boel wel flink omgegooid, mede omdat de serie met ingang van dat seizoen de actie verplaatste naar Washington DC.
Het vierde seizoen van Sleepy Hollow is vanaf vandaag te zien op Netflix. Een vijfde seizoen gaat er niet meer komen, want Fox heeft de serie vorig jaar stopgezet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!