Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shooter: nieuwe beelden van derde seizoen

  •  
28-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
Shooter S02
Aan de start van seizoen drie moet Bob Lee Swagger eerst nog af zien te rekenen met de gevaarlijke Solotov.
Het derde seizoen van de actieserie gaat op 21 juni van start in Amerika. In Nederland trapt de nieuwe reeks op 22 juni af op Netflix, met elke week een nieuwe aflevering. De boekverfilming draait om de gedecoreerde sluipschutter en ex-marinier Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe). In seizoen drie komen er nieuwe feiten met betrekking tot de dood van zijn vader Earl naar boven. Acteur Raymond J. Barry (Justified) is te zien als een ex-soldaat die ooit met Earl in Vietnam vocht. Het derde seizoen van Shooter zal echter openen met de conclusie van seizoen twee. In de achtste aflevering werd Swagger namelijk in gijzeling genomen door zijn uit Oost-Europa afkomstige collega Solotov, maar aflevering negen en tien werden destijds uitgesteld in verband met een beenbreuk van Phillippe.
Volgens de geruchten krijgt het derde seizoen van Shooter uit straks dertien nieuwe afleveringen, hoewel dat momenteel nog niet officieel is bevestigd door de makers.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!