Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shonda Rhimes onthult eerste Netflix-serie

  •  
10-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shonda Rhimes
Netflix en Shonda Rhimes maken een nieuwe serie gebaseerd op een artikel uit New York Magazine.
Het artikel 'How Anna Delvey Tricked New York’s Party People' werd geschreven door Jessica Pressler en ging eind vorige maand viral. Het stuk beschrijft de opkomst en ondergang van Anna Delvey, een Duitse erfgename die in New York uitgroeide tot een invloedrijke It-girl. Totdat bleek dat ze helemaal niet bestond; Anne Delvey was het alter ego van Anna Sorokin, een oplichter die haar hele levensstijl verzonnen had. De verfilming van haar verhaal wordt de eerste serie die Shonda Rhimes zal maken voor Netflix. Eind 2017 verruilde Rhimes zender ABC voor Netflix , waar ze een meerjarig contract tekende. Voor ABC bedacht ze eerder series als Grey's Anatomy en Scandal. Rhimes is ook als producent betrokken bij How to Get Away with Murder , For the People en Station 19.
Wanneer Rhimes' eerste Netflix-serie beschikbaar komt is nog niet bekend. De VOD-dienst sloot dit jaar ook nog een meerjarig contract met tv-gigant Ryan Murphy.
Foto credt: Jay Goldman
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!