Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shadowhunters S03 start 21 maart op Netflix

  •  
28-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shadowhunters S3
Netflix heeft het bevestigd; op 21 maart gaat het derde seizoen van Shadowhunters ook in Nederland van start.
Daardoor zal de serie bij ons zo goed als gelijk lopen met de uitzendingen in Amerika, waar het derde seizoen op 20 maart in première gaat bij zender Freeform. Shadowhunters is een losse adaptatie van de boekenreeks The Mortal Instruments. Katherine McNamara (nu in de bioscoop te zien in Maze Runner: The Death Cure) speelt de hoofdrol als Clary, een jonge vrouw die ontdekt dat ze deel uitmaakt van een groep halfmenselijke engelen, die onze aarde beschermen tegen demonen. In het derde seizoen neemt Clary het op tegen Lilith (Anna Hopkins uit Arrow), de 'mother of all demons' die vastbesloten is om Sebastian (Wil Tudor) weer tot leven te wekken. Verder voegt Javier Muñoz (Hamilton) zich bij de cast en ook Chai Hansen ( The 100 ) krijgt straks een rol.
De boekenreeks kreeg al ooit een filmadaptatie met Lily Collins. De film was echter minder succesvol dan verwacht, waarna de geplande sequels werden afgeblazen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!