Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sense8: trailer voor de grote finale

  •  
17-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sense8
Ruim een jaar na het tweede seizoen verschijnt er een twee uur durende film om het verhaal af te sluiten.
Sense8 draait om acht mensen verspreid over de hele wereld, die mentaal met elkaar in verbinding blijken te staan. Deze zogenoemde 'sensates' zien zich genoodzaakt om op de vlucht slaan voor de geheime organisatie BPO, die vastbesloten is om ze uit te schakelen. Sense8 maakte gebruik van een internationale cast en werd overal ter wereld (de tweede reeks speelde zich gedeeltelijk af in Amsterdam) opgenomen. De serie van The Wachowski's (het duo achter The Matrix) werd vorig jaar juni door Netflix stopgezet. Na een heleboel teleurgestelde reacties van de fans, besloot de VOD-dienst alsnog een afsluitende film te bestellen. In de grote finale werken de sensates met nieuwe bondgenoten aan een reddingsmissie, terwijl ze voor eens en altijd willen afrekenen met BPO.
De allerlaatste aflevering van Sense8 is vanaf 8 juni te zien op Netflix. Lees ook onze recensie van het tweede seizoen en luister tevens naar de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!