Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Seinfeld: complete serie komt naar Netflix

  •  
16-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Seinfeld
Met ingang van 2021 zijn de dagelijkse beslommeringen van Jerry en George in handen van Netflix.
De website Deadline bericht dat Netflix de wereldwijde vod-rechten van de sitcom Seinfeld heeft bemachtigd. Het duurt alleen nog wel even voordat de komedie beschikbaar komt: met ingang van 2021 krijgt Netflix de rechten in handen. Seinfeld werd ooit bedacht door Larry David ( Curb Your Enthusiasm ) en Jerry Seinfeld ( Comedians in Cars Getting Coffee ) en staat bekend als de 'sitcom die nergens over gaat'. De serie volgt de dagelijkse perikelen van Jerry (Seinfeld speelt een fictieve versie van zichzelf), George (Jason Alexander, wiens personage gebaseerd was op Larry David), Elaine (Julia Louis-Dreyfus uit Veep ) en Kramer (Michael Richards). De sitcom was van 1989 tot 1998 te zien op televisie. Gedurende negen seizoenen werden er 180 afleveringen geproduceerd.
Overigens is het nog niet bekend of de serie meteen al op 1 januari door Netflix wordt vrijgegeven. In Nederland is Seinfeld momenteel te streamen bij Amazon.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!