Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

See: eerste blik op Sylvia Hoeks in serie van Peaky Blinders-maker

  •  
10-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
92 keer bekeken
  •  
See
De Nederlandse actrice speelt een kwade koningin die het voorzien heeft op de kinderen van Jason Momoa.
Apple onthulde de eerste beelden van See, een nieuwe thrillerserie met rollen voor Jason Momoa ( Frontier ) en Sylvia Hoeks ( Blade Runner 2049 ). See speelt zich af in een toekomst waarin niemand meer in staat is om te zien, en er dus nieuwe manieren zijn gevonden om te overleven. Stamhoofd Baba Voss (Momoa) blijkt echter toch vader te zijn geworden van twee baby's die wel weer hun ogen kunnen gebruiken. Hij moet ze beschermen tegen een kwade koningin (Hoeks), die vermoedt dat er hekserij in het spel is en ze wil vernietigen. See werd bedacht en geschreven door Steven Knight, die vooral bekend is als de bedenker van de BBC-serie Peaky Blinders. De regie was in handen van Francis Lawrence, die het merendeel van de Hunger Games-films maakte.
See is vanaf 1 november te bekijken op Apple TV+. Volgens The Wall Street Journal zou een gemiddelde aflevering van de Apple-serie zo'n 15 miljoen (!) dollar kosten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!