Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Santa Clarita Diet: derde seizoen in de maak

  •  
08-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Santa Clarita Diet S02
Netflix heeft trek in nog meer afleveringen van Santa Clarita Diet en kondigde een derde seizoen aan.
De derde reeks krijgt wederom tien afleveringen en zal in 2019 in première gaan. Het tweede seizoen van de komische horrorserie debuteerde eind maart op Netflix en was volgens ons een verbetering ten opzichte van het eerste seizoen. De hoofdrollen in de serie zijn voor Drew Barrymore (haar eerste vaste rol op tv) en Timothy Olyphant (bekend van zijn tv-rollen in Deadwood en Justified). Ze spelen de getrouwde makelaars Joel en Sheila, die hun gezinsleven plots drastisch moeten aanpassen, wanneer Sheila na een ongeluk een onstilbare honger naar mensenvlees ontwikkelt. Naast Barrymore en Olyphant keren ook Liv Hewson (als dochter Abby) en Skyler Gisondo (als buurjongen Eric) terug voor het derde seizoen. In het vorige seizoen waren er tevens gastrollen voor Joel McHale, Maggie Lawson en Gerald McRaney.
Santa Clarita Diet werd bedacht door Victor Fresco, die eerder werkte aan komische series als Better Off Ted en My Name Is Earl. Bekijk onder de aankondiging van S03.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!