Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Samantha!: trailer voor Braziliaanse sitcom

  •  
26-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
155 keer bekeken
  •  
Samantha!
De komische serie gaat over een aan lager wal geraakt kindsterretje dat weer beroemd probeert te worden.
Tot nu toe kwamen er vanuit Brazilië enkel dramaseries naar Netflix. Na het dystopische 3% (inmiddels zeker van een derde seizoen) en het politieke O Mecanismo (inmiddels zeker van een tweede seizoen) is het nu echter de beurt aan een komedie, in de vorm van de serie Samantha!. Emanuelle Araújo speelt Samantha; een in de jaren 80 enorm populair kindsterretje, dat inmiddels door iedereen vergeten is. En dus bedenkt ze allerlei compleet gestoorde plannen om terug in de spotlights te komen. Ze krijgt hulp van haar manager Marcinho (Daniel Furlan), haar kinderen Cindy (Sabrina Nonato) en Brandon (Cauã Gonçalves) en haar ex-man en oud-voetballer Dodoi (Douglas Silva). Samantha! werd bedacht door Felipe Braga, die voor HBO werkte aan de Braziliaanse serie Mandrake.
Samantha! is vanaf 6 juli te zien op Netflix. De komedie wordt geproduceerd door actrice Alice Braga (City of God, I Am Legend), die ook zelf te zien is in een bijrol.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!