Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Safe: Michael C. Hall met Brits accent

  •  
21-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
75 keer bekeken
  •  
Safe
De releasedatum was al bekend, maar nu zijn er ook bewegende beelden van de Netflix-serie Safe.
Safe is een productie van Netflix en het Franse Canal Plus, dat alvast een aantal van de afleveringen liet zien tijdens het Cannes Film Festival. Volgende maand wordt de serie overal, behalve in Frankrijk, beschikbaar gesteld op Netflix. In een bijna volledig Britse cast geeft de Amerikaanse acteur Michael C. Hall (Six Feet Under, Dexter ) gestalte aan de Britse chirurg Tom, die na de dood van zijn vrouw in zijn eentje moet zorgen voor zijn twee dochters. Net wanneer het gezin eindelijk weer een beetje hersteld lijkt te zijn van deze tragedie, gaat zijn dochter Jenny op een avond stiekem naar een feestje, waarna ze verdwijnt en er een heleboel begraven geheimen aan het licht komen. Hall is in de serie te zien samen met Amanda Abbington (Mr Selfridge, Sherlock ).
Safe is gebaseerd op het boek van Harlan Coben (The Five) en Danny Brocklehurst (Shameless) treedt aan als scenarist. De serie is vanaf 10 mei te zien op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!