Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ryan Murphy maakt The Politician voor Netflix

  •  
06-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Ryan Murphy (Glee) wil Gwyneth Paltrow en Barbra Streisand voor rollen zijn nieuwe tv-serie The Politician.
Netflix bestelt direct twee seizoenen van de komedie, waarin Tony-winnaar Ben Platt (Dear Evan Hansen) de hoofdrol speelt. De serie draait om de politieke aspiraties van een welgestelde man (Platt) in Santa Barbara, Californië. The Politician bevat ook een aantal zang- en dansnummers en daar zouden Paltrow en Streisand wel mee uit de voeten moeten kunnen. Paltrow zong namelijk al eerder in een aflevering van Glee en won een Emmy voor haar gastrol in die serie. De actrice was de laatste jaren nog maar sporadisch in films te zien en hield zich meer bezig met haar bedrijf Goop. Streisand was zes jaar geleden voor het laatst op het witte doek te zien in The Guilt Trip. Op muzikaal gebied is ze wel nog altijd zeer actief, getuige ook haar recente concertfilm Barbra: The Music… The Mem’ries…The Magic! op Netflix.
Ryan Murphy is één van de drukste tv-makers van dit moment. De bedenker van Glee en American Horror Story werkt momenteel ook nog aan series als 9-1-1 , Feud en Pose. Voor Netflix is hij tevens bezig met Ratched.
Foto: REX Shutterstock
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!