Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Roseanne verlengd met elfde seizoen

  •  
31-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Roseanne S10
Vier dagen na de zeer goed bekeken première van seizoen tien is Roseanne zeker van ook nog een elfde reeks.
Roseanne keerde afgelopen week na 21 jaar afwezigheid terug met een nieuw seizoen. De dubbele aflevering waar zender ABC mee aftrapte trok 18,2 miljoen kijkers. Bijna de hele originele cast keerde terug; naast Roseanne Barr en John Goodman zijn ook Sara Gilbert (dochter Darlene), Lecy Goranson (dochter Becky) en Michael Fishman (zoon DJ) weer van de partij, evenals Laurie Metcalf (tante Jackie). Door de hoge kijkcijfers zijn veel buitenlandse zenders geïnteresseerd in de nieuwe doorstart van Roseanne, maar de situatie omtrent de internationale uitzendrechten (lees hier hoe de NPO ooit Homeland aankocht) zou enorm complex zijn, waardoor het mogelijk nog een tijdje duurt voordat de huidige afleveringen naar Europa komen. Volgen de website Deadline omschreef één van de Europese omroepen de situatie als een 'nachtmerrie'.
Het elfde seizoen van Roseanne krijgt straks dertien nieuwe afleveringen. Dat zijn er vier meer dan het huidige tiende seizoen, dat bestaat uit negen nieuwe afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!