Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Roseanne gaat verder zonder Roseanne

  •  
22-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
115 keer bekeken
  •  
Roseanne S10
In de herfst van dit jaar komt er een Roseanne-loze spin-off van Roseanne naar tv, met als werktitel The Conners.
In Amerika maakte de sitcom Roseanne eerder dit jaar een succesvolle comeback op televisie. Het door zender ABC bestelde tweede seizoen werd onlangs echter geschrapt naar aanleiding van een rascistische tweet door hoofdrolspeler Roseanne Barr. De familie Conner komt nu alsnog terug met een spin-off over de overige familieleden. Hoe straks de afwezigheid van Roseanne in de serie verklaard gaat worden is nog niet duidelijk, maar John Goodman (haar man Dan), Laurie Metcalf (haar zus Jackie), Sara Gilbert (haar dochter Darlene), Lecy Goranson (haar dochter Becky) en Michael Fishman (haar zoon D.J.) keren sowieso terug voor alvast tien afleveringen van de spin-off. Tom Werner keert weer terug als producent van de serie. Barr zal niet - ook niet achter de schermen - bij de spin-off betrokken worden.
Lees ook onze recensie van de première van het tiende seizoen van Roseanne. Dat tiende seizoen is overigens niet te zien geweest op de Nederlandse televisie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!