Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ron Howard in gesprek voor Willow-serie

  •  
02-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Willow
De serie wordt een vervolg op de avonturenfilm uit 1988 en Warwick Davis zou weer de titelrol vertolken.
Volgens de website Variety heeft regisseur Ron Howard (Apollo 13) in een podcast met MTV bevestigd dat er 'serieuze gesprekken' gaande zijn met Disney over een mogelijk tv-vervolg op de door hem geregisseerde film Willow. Warwick Davis zou terugkeren als het titelpersonage en Howard zou de serie schrijven met Jonathan Kasdan (de zoon van Empire Strikes Back en Raiders of the Lost Ark-scenarist Lawrence Kasdan). De schrijver en de regisseur werkten onlangs samen aan Solo: A Star Wars Story. Het originele Willow draaide om de dwerg Willow Ufgood (Davis), die een volgens een profetie zeer bijzondere baby moest zien te beschermen tegen een kwade koningin. Het verhaal werd bedacht door George Lucas en bijrollen waren er voor Val Kilmer en Joanne Whalley.
Mocht de Willow-serie groen licht krijgen, dan zal deze verschijnen op Disney+ , de nieuwe streamingdienst van Disney die in november gelanceerd wordt in Amerika.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!