Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Riverdale: eerste blik op derde seizoen

  •  
23-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Riverdale
Op Comic-Con werd een eerste teaser vrijgegeven en onthuld dat Penelope Ann Miller is gecast.
Riverdale is gebaseerd op de strips van Archie Comics, waarbij een aantal bekende personages uit de boeken (zoals Veronica, Archie en Betty) in een wat moderner jasje werden gestoken. De makers vertelden op Comic-Con dat we in het nieuwe seizoen nog meer personages uit de strips (zoals Gladys en Jellybean) gaan tegenkomen. Daarnaast werd de casting van Penelope Ann Miller (bekend van Awakenings en Carlito's Way) aangekondigd. Aan het einde van het tweede seizoen werd SPOILERS Archie (K.J. Apa) afgevoerd naar de gevangenis, nadat Hiram Lodge (Mark Consuelos) hem een moord in de schoenen wist te schuiven. Miller geeft gestalte aan de officier van justitie Ms. Wright, die vastbesloten is om Archie achter tralies te krijgen en hem probeert af te schilderen als een gevaarlijke sociopaat die tot alles in staat is.
In Amerika gaat het derde seizoen van Riverdale op 10 oktober van start op The CW. Bij ons in Nederland gaat de reeks een dag later op 11 oktober in première op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!