Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

ReMastered: mysteries in de muziekwereld

  •  
25-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Remastered: Bob Marley
Netflix onderzoekt cruciale momenten uit de levens van muzikanten als Bob Marley en Johnny Cash.
ReMastered is een nieuwe docu-serie van Netflix, waarin allesbepalende momenten uit de levens van legendarische muzikanten nog eens onder de loep worden genomen. In de eerste aflevering Who Shot the Sheriff? wordt gekeken naar de moordaanslag op Bob Marley, inclusief de betrokkenheid van de CIA en de Jamaicaanse regering. De tweede aflevering Tricky Dick and the Man in Black richt zich op de ontmoeting tussen president Richard Nixon en Johnny Cash, en de politieke transformatie die de zanger daarna doormaakte. Verderop in de serie worden de moorden op Sam Cooke, Jam Master Jay, Victor Jara en de leden van de Miami Showband nogmaals onderzocht en tot slot komen ook nog de verhalen van Robert Johnson en Solomon Linda aan bod. ReMastered wordt geproduceerd door Jeff en Michael Zimbalist (The Two Escobars, Favela Rising).
De eerste van acht afleveringen (die over Bob Marley) debuurt 12 oktober op Netflix en vervolgens wordt er maandelijks een nieuwe aflevering door Netflix vrijgegeven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!