Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Redbad vanaf 1 januari te zien op NPO 3

  •  
11-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
Redbad
De film werd opgesplitst in vier afleveringen, waarvan de eerste op nieuwjaarsdag in première gaat.
Redbad was eerder dit jaar nog in de bioscoop te zien, maar begin deze maand werd de speelfilm door de NPO in serie-vorm gegoten. Op 9 december werden de vier afleveringen beschikbaar gesteld bij NPO Start Plus, maar op nieuwjaarsdag gaat de serie ook in première op NPO 3. Redbad speelt zich af in het jaar 700 na Christus. De Franken hebben dan plannen om het noorden van Nederland te veroveren, maar Redbad (Gijs Naber) probeert als leider van de Friezen deze zuidelijke indringers te verslaan. Bijrollen zijn er voor Huub Stapel (Flikken Maastricht), Egbert Jan Weeber (Voetbalmaffia) en Renée Soutendijk (De Vierde Man), met daarnaast ook nog buitenlandse inbreng van Jonathan Banks ( Better Call Saul ) en Søren Malling ( Kriger ). 
Vanaf 1 januari zendt NPO 3 elke dag een aflevering van Redbad uit. De film/serie werd geregisseerd door Roel Reiné, ook bekend van het epos Michiel de Ruyter.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!