Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ray Donovan zeker van zevende seizoen

  •  
21-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ray Donovan S06 poster
Het zesde seizoen van de serie met Liev Schreiber is bij ons nu wekelijks te zien op Ziggo Movies & Series.
Liev Schreiber ( Spider-Man: Into the Spider-Verse ) geeft in de serie gestalte aan 'fixer' Ray Donovan, die 'onder de radar' problemen oplost voor rijke en machtige mensen. Eerst deed hij dat in Los Angeles, maar met ingang van het huidige zesde seizoen verhuisde hij zijn operatie naar New York. Ook het net bevestigde zevende seizoen, dat in het voorjaar van 2019 in productie gaat, speelt zich wederom af in New York. De serie heeft bijrollen voor Eddie Marsan, Dash Mihok en Pooch Hall, die gestalte geven aan de broers van Ray Donovan. Jon Voight is te zien als zijn criminele vader. In het huidige zesde seizoen, dat volgende maand ten einde komt, is tevens een vaste rol weggelegd voor Susan Sarandon, die in het vijfde seizoen werd geïntroduceerd als gastrolspeler.
In Nederland is het zesde seizoen van Ray Donovan nu wekelijks te volgen op Ziggo Movies & Series, dat de afleveringen telkens één dag na Amerika beschikbaar stelt.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!