Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ray Donovan: trailer voor het zesde seizoen

  •  
07-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ray Donovan S06
De serie is inmiddels van Netflix verwijderd, maar het vijfde seizoen is bij ons nog terug te kijken via Ziggo.
In de eerste vijf seizoenen was te zien hoe Ray Donovan (Liev Schreiber) als 'fixer' allerlei problemen van machtige mensen in Los Angeles oploste. In de zesde reeks verhuist hij zijn operatie naar New York. Ray is nog altijd aangeslagen door een personlijke tragedie, maar laat zich uiteindelijk toch in met het broederschap van een lokale agent (Domenick Lombardozzi, bekend als Herc in The Wire ). Ondertussen gaat hij opnieuw aan de slag voor Samantha Winslow (Susan Sarandon), die inmiddels samenwerkt met Anita Novak (Lola Glaudini). Novak is een kandidaat voor het burgemeesterschap van New York die niet al te populair is bij Ray's nieuwe politievrienden. In de zesde reeks zijn ook Eddie Marsan, Dash Mihok en Pooch Hall terug als de broers van Ray. Golden Globe-winnaar Jon Voight is opnieuw te zien als zijn vader.
Het zesde seizoen van Ray Donovan gaat in Amerika op 28 oktober in premiere. In Nederland begint het zesde seizoen op 29 oktober bij Ziggo Movies & Series XL.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!