Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Rapture: eerste trailers voor Netflix-docu

  •  
21-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Rapture TI
De achtdelige documentaire van Netflix zet artiesten als Nas, 2 Chainz en T.I. in de schijnwerpers.
In elke aflevering komt er een andere MC of producer aan bod. De complete line-up van de serie bestaat uit Nas en Dave East, Rapsody, Logic, G-Eazy, A Boogie wit da Hoodie, T.I., 2 Chainz en Just Blaze. De serie volgt de artiesten in de studio en op het podium, maar duikt tevens in hun privé-levens. Netflix besteedt deze maand aardig wat aandacht aan het hip hop-genre. Komende vrijdag verschijnt namelijk ook The Defiant Ones ( bekijk de trailer ), een vierdelige docu-serie over de relatie tussen Dr. Dre en Jimmy Iovine, waarin een heleboel artiesten praten over hun samenwerking met het tweetal. Vanaf die dag kun je ook kijken naar Roxanne, Roxanne ( bekijk de trailer ), een biopic over het leven van Roxanne (Shanté Adams) met bijrollen voor Nia Long en Mahershala Ali.
De acht afleveringen van Rapture zijn vanaf 30 maart te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailers voor de afleveringen met Nas, T.I. en Rapsody.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!