Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Queer Eye: trailer voor het tweede seizoen

  •  
07-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Queer Eye S02
De doorstart van de Emmy-winnende serie komt deze maand terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
In 2003 debuteerde Queer Eye for the Straight Guy op zender Bravo, waar de realityshow uitgroeide tot een enorme hit. De serie kwam in 2007 ten einde, maar vorig jaar kwam Netflix op de proppen met een doorstart. De titel werd weer ingekort naar Queer Eye en er werd een nieuwe 'fab five' geïntroduceerd. Het nieuwe vijftal - met ieder hun eigen specialiteit - bestaat nu uit Antoni Porowski (eten en wijn), Bobby Berk (interieur en design), Karamo Brown (cultuur), Jonathan Van Ness (verzorging) en Tan France (mode). In elke van de acht nieuwe afleveringen begeleiden ze een heteroseksuele sloddervos - zelf gebruiken ze de term 'stylistically challenged' - die ze voorzien van tips en advies, in de hoop dat hij (of haar, want er komt ook een vrouw voorbij) zijn levensstijl aanpast.
Het tweede seizoen van Queer Eye is vanaf 15 vrijdag juni te bekijken op Netflix. De nieuwe afleveringen werden wederom opgenomen in de zuidelijke staat Georgia.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!