Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Queen of the South S02 start 19 juli op Fox

  •  
28-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
72 keer bekeken
  •  
Queen of the South
Teresa (Alice Braga) bouwt haar eigen drugsimperium op in het tweede seizoen van Queen of the South.
Queen of the South werd losjes gebaseerd op de wereldwijde bestseller La Reina Del Sur van auteur Arturo Pérez-Reverte. De hoofdrol in de serie is voor de Braziliaanse actrice Alice Braga, die bij het grote publiek bekend is van films als City of God en I Am Legend en straks in de Netflix-sitcom Samantha! haar komische kant mag laten zien. In Queen of the South geeft ze gestalte aan Teresa Mendoza, die vanuit Mexico naar de Verenigde Staten moet vluchten, nadat haar drugsdealende vriend wordt vermoord. Eenmaal in Amerika positioneert zich ze met hulp een oude bekende uit haar verleden als de leider van het kartel, om uiteindelijk wraak te kunnen nemen op de mensen die haar man om het leven brachten.
Het tweede seizoen van Queen of the South gaat hier op 19 juli in première op Fox. In Amerika is de serie te zien op USA, waar het derde seizoen net van start is gegaan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!