Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Pose van Ryan Murphy krijgt volledig seizoen

  •  
29-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ryan Murphy
Ryan Murphy (Glee) mag voor zender FX alvast acht afleveringen van zijn nieuwe serie Pose gaan maken.
Het muzikale drama speelt zich af in de jaren 80 en laat verschillende klassen en (sub)culturen in New York zien. Evan Peters ( American Horror Story ) en Kate Mara ( House of Cards ) zijn te zien als Stan en Patty, een echtpaar uit New Jersey dat wordt meegezogen in de glitter en glamour van de grote stad. De dramaserie zal door de aanwezigheid van ruim 50 LGBTQ-personages straks gebruik maken van de grootste LGBTQ-cast op televisie, waarbij vijf transgender acteurs ook echt vaste rollen krijgen. Daarnaast is er nog een rol weggelegd voor James van der Beek (Dawson's Creek). In de originele pilot van Pose was verder ook Tatiana Maslany ( Orphan Black ) gecast als een danslerares, maar zij maakt niet langer deel uit van de aankomende afleveringen. Haar personage is inmiddels door Ryan herschreven als een wat oudere vrouw en zal straks gespeeld worden door Charlayne Woodard (Law & Order: SVU).
De opnamen van Pose starten in februari en de serie moet in 2018 op FX in première gaan. Naast American Horror Story was Ryan Murphy dit jaar succesvol met Feud , terwijl hij verder nog de series 9-1-1 en Ratched in aantocht heeft.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!