Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Poldark S04 vanaf 22 maart op NPO Start Plus

  •  
29-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Poldark S04
De eerste twee seizoenen van het Britse kostuumdrama zijn momenteel al te zien op NPO Start Plus.
Het eerste seizoen van de Britse serie Poldark ging deze maand in première op NPO 2, maar op NPO Start Plus kun je nu de eerste twee seizoenen bekijken. Vanaf 22 februari is ook het derde seizoen van Poldark daar te zien, en de NPO heeft inmiddels alvast de komst van het vierde seizoen aangekondigd, dat op 22 maart op NPO Start Plus zal worden toegevoegd. Poldark volgt de Britse soldaat Ross Poldark (Aidan Turner), die vanuit Amerika weer terugkeert naar zijn woonplaats Cornwall. Zijn oude liefde Elizabeth (Heida Reed) blijkt inmiddels samen te zijn met zijn rivaal Francis (Kyle Soller). Poldark probeert een steunpilaar voor de lokale gemeenschap te zijn, maar dat is niet altijd even makkelijk. Zo heerst er aan de start van het vierde seizoen een voedseltekort in Cornwall.
Het vierde seizoen van Poldark is vanaf 22 maart in zijn geheel te zien op NPO Start Plus. Er wordt momenteel al gewerkt aan een vijfde en laatste seizoen van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!