Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Poldark S01 start 5 januari op NPO 2

  •  
11-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Poldark
De historische dramaserie was op de Engelse televsie al een recordbreker met meer dan tien miljoen kijkers.
Poldark speelt zich af in de 18e eeuw: Ross Poldark (Aidan Turner) keert terug naar het Britse Cornwall, nadat hij in Amerika heeft meegevochten in de onafhankelijkheidsoorlog. Eenmaal thuis blijkt zijn vader te zijn overleden, terwijl de liefde van zijn leven inmiddels getrouwd is met zijn neef. Toch doet hij zijn uiterste best om een nieuw leven op te bouwen, waarbij hij hoopt iets te kunnen betekenen voor de lokale gemeenschap. Wel vindt hij tegelijkertijd een geduchte vijand tegenover zich. Poldark komt deze maand eerst naar NPO Start Plus: vanaf 21 december zijn alle afleveringen van de eerste reeks daar exclusief te bekijken. Het eerste seizoen gaat begin januari echter ook van start op NPO 2. Verder heeft de NPO tevens het tweede en het derde seizoen aangekocht.
Het eerste seizoen van Poldark gaat 5 januari van start op NPO 2. Daarnaast wordt het tweede seizoen eind januari exclusief beschikbaar gesteld bij bij NPO Start Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!