Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Picnic at Hanging Rock: BBC onthult trailer

  •  
03-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Picnic at Hanging Rock
De literaire klassieker van Joan Lindsay werd verfilmd met Natalie Dormer (The Tudors) in de hoofdrol.
Picnic at Hanging Rock (de titel verwijst naar een gebergte in Australië) speelt zich af in het jaar 1900. Drie studenten en een lerares verdwijnen tijdens een door een kostschool georganiseerde picknick, waarna de lokale gemeenschap verschillende zoekacties opzet. Natalie Dormer (bekend van The Tudors en haar rol als Margaery Tyrell in een aantal seizoenen van Game of Thrones ) geeft gestalte aan schoolhoofd Hester Appleyard. Ook Yael Stone (Lorna Morello in Orange is the New Black ) is te zien als één van de docenten. Picnic at Hanging Rock werd in de jaren zeventig al eens door regisseur Peter Weir bewerkt tot speelfilm, toen met Rachel Roberts als Hester Appleyard. De nieuwe bewerking voor televisie is een miniserie die bestaat uit zes afleveringen.
Picnic At Hanging Rock is een productie van de Australische zender Showcase. De serie was al te zien in Frankrijk en Amerika, maar gaat 11 juli van start op BBC Two.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!