Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Penoza-film verschijnt op 28 november

  •  
05-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Penoza
Eind dit jaar kun je in de bioscoop nog één keer kijken naar Monic Hendrickx als Carmen van Walraven.
De producenten van Penoza hebben naar buiten gebracht dat het filmvervolg op de populaire misdaadserie vanaf 28 november te zien is in de Nederlandse bioscopen. De in 2017 geëindigde thrillerserie volgde huisvrouw Carmen van Walraven (Monic Hendrickx), die zich na de moord op haar criminele man Frans (Thomas Acda) noodgedwongen in het criminele circuit begaf, en daarna uitgroeide tot een grote speler in de drugshandel. Op tv had Penoza bijrollen voor onder anderen Loek Peters, Raymond Thiry en Gijs Naber. Het is niet bekend welke personages uit de serie straks in de film te zien zijn, maar volgens bedenker Diederik van Rooijen hebben alle acteurs die hij voor de film wilde hebben hun medewerking verleend. Van Rooijen heeft zelf het scenario voor de film geschreven en tekende tevens voor de regie.
Penoza draait vanaf 28 november in de Nederlandse bioscopen. Er werd gedraaid in Amsterdam, maar de film zou zich eveneens gedeeltelijk afspelen in het buitenland.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!