Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Penny Dreadful spin-off breidt cast uit

  •  
26-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Penny Dreadful: City of Angels
Vorige week kwamen Natalie Dormer en Daniel Zovatto de cast versterken en nu is ook Nathan Lane toegevoegd.
Penny Dreadful: City of Angels wordt een prequel op het originele Penny Dreadful, dat in 2016 toch vrij onverwacht werd beëindigd door bedenker John Logan (Skyfall). Logan komt nu met een spin-off die zich afspeelt het Los Angeles van de jaren dertig, veertig jaar na de gebeurtenissen in de originele serie, en onder meer draait om de legenden van de Mexicaanse folklore. Nathan Lane ( The People v. O.J. Simpson ) werd gecast als Lewis Michener, een veteraan bij de LAPD die samen met zijn jonge partner Tiago Vega (Daniel Zovatto uit Here and Now ) belast wordt met een verontrustende moordzaak. Eerder werd Natalie Dormer ( Game of Thrones , Picnic at Hanging Rock ) aan de cast toegevoegd. Zij geeft gestalte aan Magda, een demon die elke gewenste verschijning aan kan nemen.
De Amerikaanse zender Showtime heeft een compleet seizoen van Penny Dreadful: City of Angels in bestelling staan. De originele serie is hier terug te kijken op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!