Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Peaky Blinders: trailer voor vijfde seizoen

  •  
30-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Peaky Blinders S05
Over de release op Netflix is nog niets bekend, maar de vijfde reeks gaat binnenkort van start op BBC One.
De BBC onthulde de eerste beelden van het vijfde seizoen van Peaky Blinders, hoewel de trailer niet werd voorzien van een premièredatum. Volgens de zender gaat de vijfde reeks 'binnenkort' van start op BBC One. In seizoen vijf van het Britse gangsterdrama is de hele wereld in rep en roer door de beroemde beurscrash van 1929, die destijds de econmische depressie van de jaren dertig inluidde. Tommy Shelby (Cillian Murphy) is inmiddels een parlementslid en wordt benaderd door politicus Oswald Mosley (Sam Claflin uit The Hunger Games), die gewaagde plannen heeft voor Groot-Brittannië. Shelby's reactie op zijn voorstel zal bepalend zijn voor zowel de toekomst van zijn eigen familie, als de toekomst van zijn land. De reeks werd weer geschreven door bedenker Steven Knight ( Taboo ).
De voorgaande vier seizoenen van Peaky Blinders staan nu op Netflix. Lees ook de recensie van de eerste aflevering van de vierde reeks en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!