Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Papadag S02 gaat 28 juni van start op NPO 3

  •  
22-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Papadag S02
Op 28 juni wordt het complete tweede seizoen van de serie ook beschikbaar gesteld op NPO Plus.
Eind volgende maand gaat het tweede seizoen van Papadag in première bij de NPO. De (tragi)komische serie draait om modern ouderschap in het algemeen en vaderschap in het bijzonder. We volgen een groep zeer verschillende vaders, die naast hun kinderen te maken hebben met (ex)partners, werk en ouders. Elke donderdag pakken ze, weer of geen weer, een moment waarop ze elkaar (in wisselende samenstelling) treffen bij de zandbak in het park. De hoofdrollen zijn voor Hajo Bruins, Hassan Salah Slaby, Ruben van der Meer, Guido Pollemans, David Lucieer en George Tobal. De regie van het tweede seizoen is in handen van Beer ten Kate en Janice Pierre, en de scenario’s worden wederom geschreven door Tamara Bos, Lotte Tabbers en Anne Barnhoorn.
Het tweede seizoen van Papadag start op 28 juni  met wekelijkse afleveringen op NPO 3 en NPO Start. Ook verschijnt op 28 juni het volledige seizoen bij NPO Plus.
Foto credit: Jaap Vrenegoor
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!