Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ozark S02 verschijnt op 31 augustus

  •  
21-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ozark S02
Het duistere drama met Jason Bateman en Laura Linney keert eind augustus terug met nieuwe afleveringen.
Jason Bateman liet onlangs weer zijn komische kant zien in Arrested Development , maar zijn personage Marty Byrde in Ozark verkeert constant in levensgevaar. Zijn vrouw Wendy (Laura Linney) lijkt echter wel besloten te hebben om aan zijn (criminele) kant te blijven staan. In de nieuwe reeks dalen ze samen dieper af in de onderwereld. Marty moet wel op zoek naar een nieuwe manier om het geld van het kartel wit te wassen, aangezien er in het laagseizoen even wat minder toeristen zijn die geld uitgeven in het Ozark-gebied. Verder is ook Julia Garner terug als de geslepen Ruth. Janet McTeer (onlangs te zien als de moeder van Jessica Jones ) maakt haar debuut als een meedogenloze advocaat die namens het kartel naar de stad wordt gestuurd om de boel op te schudden.
Het tweede seizoen van Ozark is vanaf 31 augustus te zien op Netflix. Bekijk alvast een teasertje. En lees ook de recensie van seizoen één en beluister de soundtrack.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!