Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ozark onthult trailer voor tweede seizoen

  •  
29-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ozark S02 poster
De duistere dramaserie met Jason Bateman en Laura Linney keert 31 augustus terug met nieuwe afleveringen.
In het tweede seizoen van Ozark bevinden Marty (Jason Bateman) en Wendy Byrde (Laura Linney) zich nog steeds in gevaarlijk vaarwater. Het kartel waar ze lang geleden mee in zee gingen stuurt een meedogenloze advocaat (Janet McTeer, onlangs nog op Netflix te zien in Jessica Jones ) op ze af, die ervoor moet gaan zorgen dat hun grootschalige witwas-operatie zonder verdere problemen verloopt. Daarnaast hebben ze nog steeds te maken met de op macht beluste Jacob Snell (Peter Mullan) en zijn snel aangebrande vrouw Darlene (Lisa Emery), plus een nieuw onderzoek door de federale overheid. Tot slot komt dit seizoen ook Cade Langmore (Trevor Long), de vader van Ruth (Julia Garner), terug uit de gevangenis. Ozark werd onlangs genomineerd voor vijf Emmy's , waaronder één voor Bateman als acteur en één voor Bateman als regisseur.
Het tweede seizoen van Ozark is vanaf 31 augustus te zien op Netflix. Bekijk ook een korte opfrisser met betrekking tot de gebeurtenissen in het voorgaande seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!