Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ozark: het eerste seizoen samengevat

  •  
26-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
128 keer bekeken
  •  
Ozark S02
In een nieuw filmpje vertelt Ruth Langmore (Julia Garner) over de huidige stand van zaken in Ozark.
Langmore doet haar verhaal niet direct aan de kijker; in het filmpje bezoekt ze haar in de gevangenis opgesloten vader. Ze geeft hem een update over de gebeurtenissen in Ozark, sinds de komst van de familie Byrde. In het tweede seizoen stuurt het kartel advocaat Helen Pierce (Janet McTeer, onlangs te zien als de moeder van Jessica Jones ) naar de stad om de boel op te schudden. Marty (Jason Bateman) en Wendy (Laura Linney) worstelen met het vinden van de juiste balans tussen hun familie en de snel escalerende gevaren veroorzaakt door hun relaties met de Snells, het kartel en Ruth Langmore zelf. Ozark werd bedacht door Bill Dubuque, scenarist van films als The Accountant en The Judge. Jason Bateman is tevens één van de producenten en regisseurs.
Het tweede seizoen van Ozark is vanaf 31 augustus te zien op Netflix. Bekijk alvast een teasertje. En lees ook de recensie van seizoen één en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!