Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
11-08-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Brooklyn Nine-Nine
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Never Have I Ever S03 (vrijdag 12/08, Netflix) Komische coming-of-age-serie geïnspireerd door de jeugd van bedenker Mindy Kaling ( The Office ), over de (romantische) perikelen van een tiener met roots in India. Lees de recensie.
A Model Family (vrijdag 12/08, Netflix) Zuid-Koreaanse misdaadserie waarin een berooide professor zonder het te weten geld steelt van een kartel. Nu kan hij zichzelf en zijn gezin nog enkel redden door als drugskoerier te werken.
Day Shift (vrijdag 12/08, Netflix) Komische actiefilm over een schoonmaker (Jamie Foxx) in de San Fernando Valley, die eigenlijk in het geheim vampiers uit de weg ruimt. Ook met Snoop Dogg en Dave Franco. Lees de recensie.
13: The Musical (vrijdag 12/08, Netflix) Muzikale familiefilm waarin een slimme scholier van New York verhuist naar het platteland in Indiana, waar hij van plan is om de beste bar mitswa aller tijden te organiseren. Lees de recensie.
Code Name: Emperor (vrijdag 12/08, Netflix) Dramafilm uit Spanje waarin een geheim agent de opdracht krijgt een politicus in een kwaad daglicht te stellen en moet besluiten welke grenzen hij daarbij bereid is te overschrijden.
 
Na het weekend...
Chesapeake Shores S06 (maandag 15/08, Netflix) Romantische dramaserie waarin Abby (Meghan Ory) vanuit New York is teruggekeerd naar de plek waar ze opgroeide. Het slotseizoen is wekelijks te volgen. Bekijk de trailer.
Brooklyn Nine-Nine S08 (maandag 15/08, Netflix) Komische serie over een politiebureau in New York, met Andy Samberg ( SNL ) als eigenzinnige detective. Dit allerlaatste seizoen bestaat uit tien afleveringen. Bekijk de trailer.
Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist (dinsdag 16/08, Netflix) Documentaire over het leven van Manti Te’o, die het als footballer schopte tot de NFL, maar vreemde leugens bleek te verspreiden over een niet bestaande vriendin.
High Heat (woensdag 17/08, Netflix) Mexicaanse misdaadserie over een man die zoekt naar de moordenaar van zijn broer. Aanwijzingen leiden hem naar een aantal brandweermannen en hij besluit zich vervolgens bij hen aan te sluiten.
Unsuspicious (woensdag 17/08, Netflix) Braziliaanse mysterie-serie over drie vrouwen die door dezelfde man zijn opgelicht. Als ze hem daarna in zijn huis confronteren treffen ze hem dood aan en vraagt de politie om opheldering.
Look Both Ways (woensdag 17/08, Netflix) Romantische film over twee tijdlijnen: in de ene is Natalie zwanger en richt ze zich op het moederschap en in de andere is ze niet zwanger en richt ze zich op haar carrière. Bekijk de trailer.
Royalteen (woensdag 17/08, Netflix) Noorse tienerfilm waarin een jonge vrouw geplaagd wordt door schandalen uit het verleden. Wanneer ze plots een relatie met een kroonprins krijgt probeert ze een groot geheim verborgen houden.
Inside the Mind of a Cat (donderdag 18/08, Netflix) Documentaire waarin dierenexperts de werking van het brein van de kat onder de loep nemen. Op deze manier proberen ze de ware capaciteiten van het geliefde huisdier te tonen.
He-Man and the Masters of the Universe S03 (donderdag 18/08, Netflix) Animatieserie waarin Adam de kracht van Grayskull ontdekt en als de sterke He-Man het rijk Eternia moet beschermen tegen de kwaadaardige Skeletor.
Tekken: Bloodline (donderdag 18/08, Netflix) Animatiefilm gebaseerd op de videogames, waarin vechtersbaas Jin Kazama op het Iron Fist-toernooi wraak wil nemen op de duistere krachten die een aantal dierbaren uitroeiden.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Four Wives - One Man (maandag 15/08, Netflix) Documentaire van Nahid Persson ( My Stolen Revolution ), waarin ze een portret schetst van een man, zijn vier vrouwen en zijn moeder, die allemaal in een dorp in Iran wonen.
The Scorpion King 2: Rise of a Warrior (dinsdag 16/08, Netflix) Prequel op de film The Scorpion King , dat een spin-off was van The Mummy Returns. Dit deel moet het doen zonder Dwayne 'The Rock' Johnson in de titelrol.
The Mummy (dinsdag 16/08, Netflix) Avonturenfilm over een schimmige militair (Tom Cruise) die op het graf van een ooit tot de dood veroordeelde Egyptische prinses (Sofia Boutella) stuit en haar zo opnieuw wakker maakt.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!