Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Our Planet: natuurserie op Netflix

  •  
08-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Our Planet
De serie (met Sir David Attenborough als voice-over) is nog een eindje weg, maar heeft al wel een teaser.
Netflix onthulde de eerste beelden van Our Planet, een nieuwe documentaireserie van regisseur Alastair Fothergill, de maker van Planet Earth en Blue Planet. De achtdelige serie toont de meest waardevolle diersoorten en de meest kwetsbare leefgebieden op onze planeet, gefilmd met de nieuwste 4K-camera's. Er werd gedraaid in ruim vijftig landen verdeeld over alle continenten: van de Arctische wildernis en de diepste oceanen tot het uitgestrekte landschap van Afrika en de oerwouden van Zuid-Amerika - met ruim zeshonderd crewleden die meer dan 3500 dagen filmden. De voice-over wordt uiteraard gedaan door David Attenborough, die zijn stem eerder ook verleende aan onder meer Planet Earth. De lokale voice-overs worden in de loop van 2019 bekendgemaakt.
Our Planet is volgend jaar vanaf 5 april te zien op Netflix. De VOD-dienst produceert de docu-serie in samenwerking met Silverback Films en het Wereld Natuur Fonds.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!