Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Oude Sabrina-cast bekijkt nieuwe versie

  •  
30-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Chilling Adventures of Sabrina
De cast van Sabrina the Teenage Witch schuift aan voor een kijksessie van Chilling Adventures of Sabrina.
De duistere 'coming of age' serie Chilling Adventures of Sabrina heeft weinig gemeen met de jaren negentig sitcom Sabrina the Teenage Witch. Ze bevatten echter wel een aantal van dezelfde personages en dus werd de cast van Teenage Witch door Netflix uitgenodigd om een aantal afleveringen van Chilling Adventures te zien. Melissa Joan Hart (de oude Sabrina) schuift aan met Nate Richert (de oude Harvey) en Beth Broderick (de oude Zelda) schuift aan met Caroline Rhea (de oude Hilda). Broderick en Rhea gillen het tijdens het kijken regelmatig uit van de angst, terwijl Joan Hart (die voor Netflix bezig is met een nieuwe sitcom ) zich afvraagt waarom zij in tegenstelling tot Kiernan Shipka nooit haar kleren uit mocht trekken. En natuurlijk is ook het verschil tussen de Salems ze niet ontgaan.
Het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina is nu te zien op Netflix. Naar verluidt zijn de opnamen van het aangekondigde tweede seizoen ook al begonnen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!