Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Orange is the New Black S06 verschijnt 27 juli

  •  
05-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
orange-is-the-new-black
De gevangenen van Litchfield lijken dit seizoen naar een nieuwe locatie verplaatst te gaan worden....
Net als het vierde seizoen van Orange is the New Black eindigde ook seizoen vijf met een cliffhanger. In dat vijfde seizoen zagen we hoe Litchfield na de dood van Poussey (Samira Wiley) volledig op zijn kop kwam te staan en de gevangenen de bewakers in gijzeling namen. In de laatste seconden van de seizoenfinale maakten de personages zich klaar voor een inval van de militaire politie. Aan het eerste teasertje te zien zullen zij straks overgeplaatst worden naar een 'maximum security' gevangenis. Netflix heeft overigens nog altijd veel vertrouwen in Orange is the New Black, want na het zesde seizoen zal sowieso nog een zevende seizoen gaan volgen. Bedenker Jenji Kohan (tevens bekend van series als GLOW en Weeds ) zal ook voor die reeks aanblijven als showrunner.
Lees onze recensie van het vijfde seizoen en ons interview met Uzo Aduba , die twee Emmy's won voor haar acteerwerk in de serie. En beluister daarnaast de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!