Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Orange is the New Black S06 heeft trailer

  •  
09-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Orange is the New Black S06 poster
Over iets minder dan drie weken verschijnt het nieuwe seizoen van Orange is the New Black op Netflix.
In de zesde reeks worden de personages vanuit Litchfield verplaatst naar een andere - beter bewaakte - locatie. Deze nieuwe gevangenis werd al onthuld door middel van een aantal foto's, maar nu is er ook bewegend beeld. De trailer laat zien hoe iedereen omgaat met een nieuwe hiërarchie. Lorna Morello (Yael Stone) omschrijft de vrouwen waar ze nu mee opgesloten zitten als 'psycho's . Opvallend genoeg is Alex (Laura Prepon) niet in de trailer te zien, maar worden we wel getrakteerd op een shot van Lolly (Lori Petty), die voor het laatst te zien was in het vierde seizoen. Het zesde seizoen verschijnt 27 juli op Netflix en showrunner Jenji Kohan heeft ook al een zevende seizoen aangekondigd. Kohan is de bedenker van de serie Weeds en produceert tevens de serie GLOW voor Netflix.
Lees onze recensie van het vijfde seizoen en ons interview met Uzo Aduba , die twee Emmy's won voor haar acteerwerk in de serie. En beluister daarnaast de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!