Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Orange is the New Black onthult nieuwe locatie

  •  
13-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
101 keer bekeken
  •  
Orange is the New Black S06
In het zesde seizoen worden de gevangenen vanuit Litchfield naar een andere locatie verplaatst....
In het eerste teasertje voor de zesde reeks van Orange is the New Black zagen we de Litchfield-gevangenis er al verlaten bijliggen. Netflix bevestigt nu dat het seizoen zich afspeelt in een 'maximum security' gevangenis en debuteerde de aangepaste leader plus een aantal nieuwe foto's. Het feit dat het nieuwe seizoen een andere setting krijgt komt niet als een verrassing. Het vijfde seizoen eindigde immers met een cliffhanger; met het einde van rellen in zicht stonden Piper en Alex - plus een aantal andere gevangenen - hand in hand te wachten op een inval. Het zesde seizoen van Orange is the New Black is vanaf 27 juli te zien op Netflix. Showrunner Jenji Kohan (tevens producent van GLOW ) heeft ook al een zevende seizoen van de serie aangekondigd.
Lees onze recensie van het vijfde seizoen en ons interview met Uzo Aduba , die twee Emmy's won voor haar acteerwerk in de serie. En beluister daarnaast de soundtrack.
 
 
https://twitter.com/seewhatsnext/status/1006902964038955009 https://twitter.com/seewhatsnext/status/1006954424374255616
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!