Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Orange Is the New Black eindigt in 2019

  •  
17-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
122 keer bekeken
  •  
Orange is the New Black S06 poster
Na dit jaar House of Cards zal volgend jaar een andere steunpilaar van Netflix ten einde komen.
Netflix maakte bekend dat het zevende seizoen van Orange Is the New Black tevens het laatste seizoen wordt. Daarmee komt er in 2019 een einde aan één van de allereerste Netflix Originals. Orange Is the New Black werd bedacht door Jenji Kohan ( Weeds ) en is losjes gebaseerd op de memoirs van Piper Kerman, die in de serie - weliswaar met een iets andere achternaam - wordt gespeeld door Taylor Schilling. De serie werd genomineerd voor verschillende Emmy's, zowel in de categorie drama als in de categorie komedie, iets dat nog nooit eerder was voorgekomen. In het vorige seizoen werd het begin van het einde *SPOILERS* al min of meer ingezet: na de overplaatsing naar een beter bewaakte gevangenis zagen we in de finale namelijk hoe Piper plots vervroegd werd vrijgelaten.
Het zevende en laatste seizoen van Orange Is the New Black verschijnt in 2019 op Netflix. Bekijk het afscheid van de cast, met o.a. Uzo Aduba en Natasha Lyonne.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!