Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Oprah Winfrey interviewt de Central Park Five

  •  
10-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Oprah Winfrey Presents When They See Us Now
When They See Us, de waargebeurde miniserie over de Central Park Five, is nu te streamen op Netflix.
Netflix gaf een preview vrij voor Oprah Winfrey Presents When They See Us Now, een special naar aanleiding van de onlangs verschenen miniserie over de Central Park Five. Het clipje toont een kort fragment van Winfrey's gesprek met de vijf jongeren (inmiddels dus volwassenen) over wat de miniserie over hun levens teweeg heeft gebracht. Ook regisseur Ava DuVernay, ze deed eerder iets soortgelijks met Oprah Winfrey naar aanleiding van haar Netflix-docu 13th , is aanwezig als gespreksleider. Oprah Winfrey Presents When They See Us Now bestaat uit twee delen: naast het interview met het vijftal gaan Winfrey en DuVernay ook in gesprek met onder anderen Michael K. Williams en Niecy Nash, die in de miniserie gestalte geven aan een aantal van hun ouders.
Oprah Winfrey Presents When They See Us Now is niet officieel aangekondigd voor Nederland, maar de kans is groot dat de première van 12 juni tevens voor ons geldt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!