Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

One Day At a Time na drie seizoenen ten einde

  •  
14-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
One Day At a Time S02
De smeekbedes op social media hebben niet geholpen: er komt geen vierde seizoen van One Day At a Time.
One Day At a Time is na drie seizoenen gecanceld. De sitcom kreeg de laatste jaren veel lovende kritieken, ook omdat het één van de weinige series op televisie is waarin een Latijns-Amerikaanse familie centraal staat: het verhaal volgt de alleenstaande moeder Penelope (Justina Machado), haar kinderen Alex (Marcel Ruiz) en Elena (Isabella Gomez) en haar Cubaanse moeder Lydia (Rita Moreno). In het derde seizoen waren er tevens rollen voor Gloria Estefan, Danny Pino en Brooklyn Nine-Nine veteranen Melissa Fumero en Stephanie Beatriz. Ondanks de goede recensies, en het feit dat er op social media voor het tweede jaar op rij een campagne was gestart om de serie te verlengen, keken er volgens Netflix helaas te weinig mensen om nog een vierde seizoen te rechtvaardigen.
De makers van One Day At a Time hebben toch nog een klein beetje hoop: ze zijn momenteel op zoek naar een zender of aanbieder die de sitcom over kan nemen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!