Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

On My Block: trailer voor tweede seizoen

  •  
12-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
On My Block poster
Na een lokale tragedie en een fortuinlijke ontdekking leren de vrienden zichzelf en elkaar pas echt kennen.
Het tienerdrama On My Block was zo'n serie die vorig jaar redelijk onder de radar bleef, maar volgens Netflix toch zeer goed bekeken werd. Volgens de VOD-dienst was het in 2018 zelfs de serie die door kijkers het vaakst aan een stuk door ' gebinged ' werd. On My Block is een ' coming of age ' serie waarin vier jongeren zich met veel gevoel voor humor door het harde leven in South Central, Los Angeles heenslaan. In het tweede seizoen krijgen de tieners te maken met de nasleep van de tragedie uit de laatste aflevering, terwijl Jamal (Brett Gray) plots alle zeilen bij moet zetten om zijn nieuwe fortuin veilig te stellen. Lauren Iungerich ( Awkward ) keert opnieuw terug als showrunner. Ze bedacht de serie in samenwerking met Eddie Gonzalez en Jeremy Haft (All Eyez On Me).
On My Block S02 is vanaf 29 maart te zien op Netflix. Naast de onderstaande trailer verscheen eerder al de ' cold open ' van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!