Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Of Kings and Prophets komt naar Ziggo

  •  
18-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Of Kings and Prophets
Ray Winstone (Sexy Beast) probeert als de moegestreden koning Saul de Israëlieten te verenigen.
Of Kings and Prophets is een verfilming van passages uit het Oude Testament en werd bedacht door Chris Brancato (eerder scenarist van Narcos en Hannibal ), die daarvoor de handen ineen sloeg met de schrijvers van de film Exodus: Gods and Kings. Ray Winstone (The Departed) is in de serie te zien als King Saul, de leider van de Israëlieten. Hij probeert een strategisch huwelijk in goede banen te leiden, in de hoop een aantal stammen te verenigen in de strijd tegen de Filistijnen. Saul krijgt tevens bezoek van de profeet Samuel (Mohammad Bakri) en de herder David (Olly Rix). Of Kings and Prophets was een ongekend ambitieuze serie van ABC, de zender mikte zelf namelijk op een soort Bijbelse Game of Thrones , maar werd al na enkele afleveringen van de buis gehaald.
Of Kings and Prophets verschijnt 17 december bij Ziggo Films & Series. De complete serie wordt bij ons op die dag tevens toegevoegd aan het aanbod van Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!