Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nog meer Zweedse thrillerseries naar Netflix

  •  
28-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
147 keer bekeken
  •  
Alex
Ook Alex, Hassel, STHLM Requiem en Conspiracy of Silence zijn vanaf dinsdag bij de vod-dienst te zien.
Streamingdienst Netflix blijft maar Scandinavische series aankondigen voor de eerste dag van september. Het begon met The Lawyer , Rebecka Martinsson en Moscow Noir , gevolgd door Norskov, The Truth Will Out en Deliver Us en inmiddels zijn er nog eens vier Zweedse titels aan dat lijstje toegevoegd. In Alex zien we hoe een corrupte detective (Dragomir Mrsic) zijn roerige verleden achter zich probeert te laten, terwijl zijn oude connecties aan hem blijven trekken. In Hassel gaat een agent op zoek naar de moordenaar van zijn mentor, waarna hij stuit op een web van corruptie. STHLM Requiem volgt een nieuw lid van een speciale politie-eenheid in Stockholm en Conspiracy of Silence draait om de keiharde wraakactie van een voormalige wapenhandelaar.
Alle series zijn vanaf 1 september te zien op Netflix.
https://www.youtube.com/watch?v=uVFs9ktxO-8 https://www.youtube.com/watch?v=QhU6HaxthGM https://www.youtube.com/watch?v=YzPPwrrZehg https://www.youtube.com/watch?v=kqRdllYlFTU
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!