Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nieuwe Buren: trailer voor derde seizoen

  •  
08-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
138 keer bekeken
  •  
Nieuwe Buren
Eva en Peter krijgen dit seizoen 'gezelschap' van Milo (Tibor Lukács) en zijn vrouw Anouk (Fockeline Ouwerkerk).
Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer) in het vorige seizoen denken Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) aan een rustig bestaan in de Zonnewijk. Die rust wordt echter wreed verstoord door de komst van Milo en Anouk, die meer lijken te weten over de biologische ouders van hun geadopteerde dochter Roosje. Het derde seizoen van Nieuwe Buren introduceert verder een aantal jonge personages, zoals de verleidelijke Fay (Abbey Hoes), de zeventienjarige dochter van Milo en Anouk. Fay vindt haar nieuwe omgeving in eerste instantie erg saai en burgerlijk, totdat Luc (Tobias Kersloot) haar een andere kant van Almere laat zien. Tot slot werden voor dit seizoen ook Raymond Thiry, Tonko Bossen en Beppie Melissen toegevoegd aan de cast. De door Thiry gespeelde buurman was al te zien in een vorige sneak peek.
Het eerste seizoen van Nieuwe Buren werd gebaseerd op het boek van Saskia Noort, maar inmiddels worden er originele scripts gebruikt. Het derde seizoen is vanaf 2 maart exclusief te zien bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!